Metin2 7X Hilesi 2013 İndirme

Metin2 7X Hilesi 2013 İndirme

Ziyaretçilerimizden gelen yoğun istekler sonucunda Metin2 7X Hilesi’ni güvenilir kaynaklardan temin ederek sizlerle paylaşıma sunmuş bulunuyoruz. Bu hile programı yakın geçmişte en fazla kullanılan ve sunucuların baş belası olmuş uygulamalardan birisi olduğundan çoğu büyük sunucuda yasaklı durumdadır. TR sunucuların büyük bir çoğunluğunda çalışmayan bu hile programı yalnızca PvP sunucularda aktif edilebilmektedir.

Metin 7x Hilesi Nedir ve Ne İşe Yarar?

Adından da anlaşılacağı gibi Metin2 7x Hilesi rakibinize vuracağınız her hasarı yedi kat arttırmaktadır. Bu sayede yaratıkları oldukça hızlı biçimde öldürerek seviye puanı kazançlarınızı fazlasıyla arttırabilirsiniz. Oldukça basit ve kullanışlı bir tasarımda düzenlenmiş olan program her türlü işletim sistemi ile uygun olarak çalışmakta ve bilgisayarın performansını aşağıya çekmemektedir.

7x Hilesi Nasıl Çalışır?

Benzer hile programlarına göre kurulumu oldukça basit olan uygulamayı çalıştırmak için indirdiğiniz paket dosya içindeki Metin2 7x Hilesi klasörünü açıp, klasörün içindeki dört adet pack dosyasını kendi sabit diskinizdeki Metin2 klasörünüze kopyalayın. Yalnızca bu işlemi gerçekleştirdikten sonra oyuna girerek aktif biçimde kullanmaya başlayabilirsiniz.
Uygulamaya aşağıdaki link yardımı ile ulaşabilirsiniz.
http://www.mediafire.com/?c25xui6g66u1kz5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder