Farmville 2 Su Hilesi

Facebook oyunları internet aleminde milyonlarca oyuncuyu peşinden sürükleyedursun, bu oyunlarda kullanılan hile programları sayesinde kişiler arkadaşları arasında en üst sıralara çıkarak birçok yönden avantaj elde edebiliyorlar. Bu yazımız içinde detaylarını bulabileceğiniz Farmville 2 Su Hilesi sayesinde oyun içinde büyük kolaylık sağlamanız mümkün olmaktadır.  Hile programının çalışabilmesi için bilgisayarımıza Cheat Engine programını indirmemiz gerekiyor.

Cheat Engine Nedir ve Ne Amaçla Kullanılır?

İnternet üzerindeki gönüllü geliştiriciler tarafından geliştirilen Cheat Engine bir açık kaynak modifiye aracıdır. Bu sayede Farmville ve benzer web tabanlı oyunların iç değerleri ile oynama şansı bularak her türlü kolaylığı sağlayabilmektedirler. Cheat Engine programına www.gezginler.net/indir/cheat-engine.html link üzerinden ücretsiz olarak erişilebilmektedir.

Programın detaylı olarak nasıl kullanılacağı ve püf noktalarını http://www.youtube.com/watch?v=XHvdVMfovKI linkinde bulunan video üzerinden öğrenmeniz mümkündür.

Genel hatları ile oldukça basit bir arayüzü ve kullanımı olan Farmville 2 Su Hilesi’nde aklınıza takılan her türlü soruyu ekibimize danışarak sıkıntılarınıza anında çözüme ulaştırabilirsiniz. Bu ve benzeri kaliteli paylaşımlar için sitemizi takip etmeye devam etmenizi öneriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder