Ask.Fm Kaydol

Ask.Fm Kaydol
İnternet çağında yaşadığımız inkar edilemez bir gerçek, herkes bir çok işini internet üzerinden halletmektedir. Bir çok sosyal ağ mevcuttur, sosyal ağların hepsi farklı konseptte olmasına rağmen genellikle aynı hizmeti vermektedirler. Bu sitelerden biri de yabancı kaynaklı olan ask.fm'dir. Bir çok kişi ask.fm i duyduğu zaman Türkçe düşünmekte, aşk içerikli bir radyo kanalı sanmaktadır ancak ask.fm 'in bununla hiç bir alakası yoktur. Yabancı kaynaklıdır, ingilizce sormak anlamına gelen ask kelimesinden almaktadır adını.

Peki ask.fm nedir ? Nasıl çalışır ? Ask.fm nasıl kaydolunur? İngilizce düşünüldüğü zaman adından da anlaşılacağı gibi soru sorma sitesidir. Facebook, twitter ve benzer sosyal ağlardan bağımsız çalışmaktadır, bir çok kişide facebook ve twitter 'ın bir yan uygulaması düşüncesi vardır ancak ask.fm kaydol anlara facebook ve twitter'dan tamamen bağımsız bir şekilde hizmet vermektedir.

Üye olup bir profile sahip oluyorsunuz, kısa bir açıklama, bir profil resmi seçip yayına başlıyorsunuz. Profil linkinizi paylaştığınız kişiler size sorular sorup hediyeler gönderebiliyor. Genellikle facebook ve twitter 'da popüler kişiler tarafından kullanılmaktadır. Profil linklerini paylaşıp haydi bana soru sor tarzında bir açıklama yaparak takipçilerinin kendilerine soru sormalarını sağlamaktadırlar. Ask.fm 'de istenilen sorulara cevap verilip yayınlanabilmekte, istenilmeyen sorulara cevap verilmememekte ve rahatsız edici, istenmeyen soru soranların ip adresleri engellenerek bir daha soru sormalarının önüne geçilebilmektedir.

Ask.Fm Kaydol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder