Başkasına Düşen İtemi Çalma Hilesi Metin2

Metin2 oyunu bünyesinde barındırdığı çeşitli yardımcı hile programları sayesinde kullanıcılarına daha keyifli ve kısa sürede başarıya ulaşabildikleri bir oyun zevki tattırmaktadır. Ziyaretçilerimizden gelen yoğun istek üzerine Metin2 başkasına düşen itemi çalma hilesinin de stabil versiyonlarını araştırıp gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra siz değerli takipçilerimize sunmuş durumdayız.

Adından da anlaşılacağı gibi bu hile programı sayesinde herhangi başka bir oyuncuya düşen eşyayı kendi çantanıza koyabiliyor veya direkt olarak kullanabiliyorsunuz. Bu sayede uzun süre alan savaşlardan sonra içinize hiç yaramayan eşyalarla yetinmeye son verebilirsiniz.

Hile Nasıl Çalışır?

Öncelikle aşağıda bulabileceğiniz link yardımı ile gerekli dosyayı bilgisayarınıza indirerek paket içeriğini masaüstüne çıkartıyorsunuz. Bu işlemden sonra oynamayı arzu ettiğiniz sunucuya giriş sağlayın ve oyundaki herhangi bir karakter ile grup oluşturun. Paketteki dosyalardan injektörü açarak DLL BUL butonuna tıklayın. Masaüstünde oluşan Drop.dll dosyasına tıklayarak çalıştır komutunu uygulayınız. Bu işlemi yaptıktan sonra beş saniye içinde oyun ekranına gelin ve ekranda oluşan kutucuğa PvP’nin exe dosyası ismini yazın. Oynamakta olduğunuz PvP’ye sağ tıklama yaparak ekrandan GİT seçeneğini işaretleyiniz. Bu ekranda yazılı olan ismi onayladığınızda hile programı kullanıma hazır hale gelecektir. Bir miktar zahmetli gibi görünse de uygulama konusunda size sıkıntı yaratmayacaktır.

Hile programına ücretsiz olarak aşağıdaki link yardımı ile ulaşabilir ve her türlü sorununuzda bize ulaşabilirsiniz.
http://goo.gl/X3blq

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder