Facebook Oyun Hileleri 2014

Merhabalar saygı değer takipçilerimiz. Blogumuzun yayına girmesinden oldukça kısa bir süre geçmesine rağmen sizlerin de yoğun desteği sayesinde şimdiden 200 den fazla tekil ziyaret sayısına ulaşmış bulunmaktayız. Henüz oldukça az bir içeriğe sahipken bile bu denli yoğun ilginizden dolayı sizlere teşekkürü borç biliyor ve sizlere Facebook Oyun Hileleri kategorimizin ilk yazısını sunuyoruz. Öncelikle günümüzde popüler olarak oynana Facebook oyunlarından bahsederek bu uygulamalar hakkında ufak ön bilgileri paylaşıyoruz.


Castleville Hileleri

Mobil cihazlarda ve sosyal ağlarda oynadığımız birçok oyunun yaratıcısı olan Zynga tarafından yaratılan Castleville oyunu ortaya çıktığı günden bu yana on milyonlarca kişi tarafından oynanarak sosyal ağların en popüler uygulamalarından birisi durumuna gelmiştir. Web tabanlı oyunlarda fazla karşılaşmadığımız özelliklerden 3 boyutlu grafikleri bu oyunda tecrübe ederek beğeni katsayımızı da arttırabiliyoruz. Oyunun hikâyesi gereği Orta Çağ zamanlarında canavarların istilasına uğrayan köyünüzü beşeri ve askeri yönden geliştirerek ayakta tutmaya çalışıyorsunuz. Zamanla ufak bir boş araziden başladığınız köyünüz gelişmiş kaleler haline gelerek düşmanlarınızın asla ulaşamayacağı güçlü duvarlar ile kaplanabiliyor. Oyunun size sunduğu görevleri tamamlayarak kısa sürede üst seviyedeki eşya ve silahlara ulaşabiliyorsunuz. Bu oyun hakkındaki hileleri kısa bir süre sonra paylaşacağız.

Farmville Hileleri

Çiftçiliğin internet ortamında bir anda yaygınlık kazanmasına ve milyonlarca insanın sanal tarlalarını oluşturmasına yardım eden Farmville oyunu Facebook platformunun diğer bir popüler oyunu durumundadır. Oyun size ufak bir tarlada domates, biber ekmekten başlayıp haftalar içinde arzunuza göre değiştirebileceğiniz ve adeta profesyonel olarak takip etmeniz gereken büyük bir tarlaya sahip olma tecrübesi sunmaktadır. Bu akım o kadar başarılı olmuştur ki insanlar birbirlerinin tarlalarını ziyaret ederek yeni arkadaşlıklar başlatmaktadırlar. Farmville hileleri ise size oyunda otomatik yollardan kontrol ve bakım çalışmalarını yapmanızı sağlayarak ekinlerinizden en yüksek geliri en kısa zamanda kazanmanızı sağlamaktadır.

Sims Social Hileleri

90’larda çocukluğunu yaşayan insanları dijital aile ve arkadaşlıklar ile tanıştıran oyun olan Sims’in Facebook platformundaki versiyonu Sims Social kullanıcılarına sanal ortamda yepyeni bir hayata başlamaları şansını veriyor.

Oyunların kısa açıklamalarını bu şekilde özetlememiz mümkün. İlerleyen günlerde bu kategori altında açılacak başlıklarımız ile bu oyunların hilelerine kolayca ulaşmanız mümkün olacaktır. Sitemizi periyodik aralıklar ile ziyaret etmeniz durumunda bu tarz yardımcı ve hile programlarına en önce siz ulaşarak arkadaşlarınız arasında liderliği ele geçirebilirsiniz. Blogumuzu takip etmeye devam etmenizi öneririz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder